U hebt javascript op uw computer uitgeschakeld of dit wordt bijv. geblokkeerd door uw firewall. U kunt deze website goed bekijken door javascript in te schakelen ( internetopties in uw browser). De scripts in deze website zijn veilig te gebruiken.


Mogelijkheden
Adres

Via dei Pianacci 9
Uzzano
Provincie: Pistoia(PT)
 
Contactpersoon: Doesjka Korthals
 
Telefoon NL:
0031 (0) 628770044
Telefoon IT:
0039 3485824262


Klik hier voor route
Er kunnen wijnproeverijen worden georganiseerd en u kunt genieten van de rijke gastronomie van de streek, die bestaat uit een ruime keuze aan vlees en vleeswaren, verse en belegen kaassoorten, vele soorten groenten en peulvruchten, olie extravergine, wijn, Vin Santo, verse pasta, pasta fritta etc. Deze en vele andere heerlijkheden zult u ontdekken gedurende uw verblijf hier, terwijl u wordt omgeven door prachtige landschappen en eenvoudige, gastvrije en vriendelijke bevolking.

vorige                      stop                      volgende
Op loopafstand is er een manege met de mogelijkheid voor beginners om paardrijlessen te volgen en voor de wat meer ervaren ruiter om excursies te maken in de mooie, beboste berghellingen in de omgeving. Dit onder leiding van een Nederlands sprekende gids.
Ook leent de omgeving zich uitstekend voor mountenbike en hiking.

Als u aankomt weet u nog niet waar u uit eten kunt gaan of waar u boodschappen kunt doen. Daarom bieden wij u in het hoogseizoen de eerste avond een gezellige gezamenlijke maaltijd aan, ook om met elkaar kennis te maken.Wij geven u dan ook graag informatie over de omgeving en eventuele activiteiten.

Het zwembad is open van begin juli tot en met eind augustus.

Voor kinderen is het o.a. mogelijk om hutten te bouwen en bomen klimmen. Let op! De activiteiten die door kinderen en ouders op het terrein worden ondernomen zijn voor eigen risico.