U hebt javascript op uw computer uitgeschakeld of dit wordt bijv. geblokkeerd door uw firewall. U kunt deze website goed bekijken door javascript in te schakelen ( internetopties in uw browser). De scripts in deze website zijn veilig te gebruiken.


Welkom bij vakantie-accommodatie en safaritenten De Gelukkige Ezels in Toscane

Adres

Via dei Pianacci 9
Uzzano
Provincie: Pistoia(PT)
 
Contactpersoon: Doesjka Korthals
 

Klik hier voor route
De boerderij ''Gli Asini Felici'' (De Gelukkige Ezels) ligt midden tussen de wijnvelden, olijfgaarden en bossen tegen de uitlopers van de Apennijnen op circa 450 meter hoogte. Vanaf het terrein heeft u een prachtig uitzicht over het dal van Pescia en Uzzano (provincie van Pistoia). Je kunt zelfs Lucca zien en Monte Serra, waarachter Pisa ligt en bij helder weer kan je een glimpje van de zee waarnemen. Een bochtige weg brengt u naar de boerderij '' De Gelukkige Ezels'', die volledig ecologisch is herbouwd en voorzien van alle moderne comfort (zie "Fotoreportage" onder het kopje "Omgeving" voor een uitgebreide reportage van de verbouwing). Hier bieden wij twee appartementen aan (Fontana en Fornellino). Verder bevinden zich op circa 200 meter twee volledig ingerichte safaritenten (Timo en Benjamino) en in het nog iets verder gelegen bos een lodge (Acacia), ook deze compleet ingericht. Ieder onderkomen heeft de beschikking over een barbeque.

vorige                      stop                      volgende

U moet wel van dieren houden, want we hebben honden, katten en twee ezels, die 's nachts nog wel eens kunnen balken.
Verder kunt u zelf ook uw hond(en) (max. 2) meenemen, mits ze natuurlijk sociaal zijn met de andere dieren. De tenten zijn omheind en kunnen voorzien worden van een hondenhok. Wel bij reservering even melden.

Er zijn helaas nog geen voorzieningen voor minder validen.

KLIK HIER VOOR ONZE FACEBOOK PAGINA OF
KLIK HIER VOOR ZOOVER.
 
Het landschap van Toscane is zeer geschikt voor prachtige wandelingen. De stadjes en dorpen zijn soms ware openluchtmuseumpjes. Vooral buiten het hoogseizoen zult u niet veel toeristen tegenkomen en is het door de lagere temperatuur zeer aangenaam. Het is natuurlijk heerlijk er zelf lekker op uit te gaan. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor begeleide wandelingen. Dit graag wel van te voren aangeven. Ook kunt u in overleg een van de ezels meenemen om uw bagage te dragen. Kleine kinderen komen kunnen na lang wandelen even op de rug meerijden.

Herfst en overwinteren

De herfst is een mooi jaargetijde voor een vakantie bij de Gelukkige Ezels. De temperatuur is aangenaam en in Florence en Lucca zijn veel minder toeristen. De bossen kleuren prachtig en restaurants serveren heerlijke (wild)gerechten en gebruiken lokale seizoensproducten zoals tamme kastanjes.
Wilt u in de herfst/winter langere tijd verblijven? Neem dan aub contact op.
 
Meivakantie - AANBIEDING
Kijk voor onze meivakantie-aanbieding in de prijslijst onder "Accommodatie".
In mei is het klimaat heerlijk, de natuur staat in bloei en de toeristische trekpleisters zijn niet zo druk.
 
LET OP!!
Het is i.v.m. een storing op dit moment niet mogelijk online te reserveren. Reserveringen a.u.b. per mail of telefoon. Onze excuses hiervoor, wij hopen dit zo spoedig mogelijk te hebben opgelost.